Nu har det startat på allvar 2016-08-04

Efter cirka två långa år med förberedelser och otaliga förhandlingar och mejlkonversationer med kommunen så är äntligen jobbet igång med markarbetet där den nya klubbstugan skall stå. Styrelsen har jobbat hårt och lagt många timmar för att vi skulle nå hit. Vi har även haft hjälp av en del klubbmedlemmar som kunnat hjälpa till med sin expertis på olika områden såsom ventilation m.m. Även en del nära och kära till klubbens medlemmar har bidragit med olika bitar i projektet. Göran Olsson från styrelsen är den som dragit det absolut tyngsta lasset med att koordinera hela processen med kommun och externa personer som hjälp till. Göran är även den som införskaffat riktigt, riktigt fina bodar till ett verkligen kanonpris. Vi andra i styrelsen har stöttat med andra delar i projektet så gott vi kunnat. Det är så härligt när personer med olika kunskaper kan sammanstråla och göra något fantastiskt.

 

Bodarna kommer att anlända för montage den 25-26 augusti, den 27-28 augusti kommer vi att vädertäta dem för att stå emot regn och annat som kommer ner från himlen under den skånska vintern. Efter detta kommer insidan att färdigställas under hösten.

 

Känner du att du kan bidra till klubben under något av ovanstående datum är du välkommen att kontakta Göran. Vi behöver all hjälp vi kan få. Göran kontaktar du på ingoran@hotmail.com, 073-085 02 37. Ingen insats är för liten.

 

Några bilder från dagen när Göran och grävaren gör plats för bärlagret som vår sponsor Leif Nilsson Åkeri skall leverera imorgon. 60 ton bärlager sponsras av Sydsten i Dalby.

4 2