Kursverksamhet

Att gå kurs med sin hund på Veberöds Brukshundsklubb

Veberöds Brukshundsklubb samarbetar sedan med Studiefrämjandet och anmälningar till kurser görs på deras hemsidan. Se kursutbud här och anmäl till kurs på sidan Kursstarter och anmälan.

Att gå på kurs med sin hund är både stimulerande och lärorikt. Både för hunden och inte minst för dig som hundägare. Oavsett om du köpt valp eller har en lite äldre hund, finns det många saker att tänka på. Min hund skall bli en trevlig, social familjemedlem som kan delta i vårt dagliga liv, både i hemmet och ute i verkligheten. Det är då vi på brukshundklubben kan hjälpa till.

För att få gå kurs måste man vara medlem i brukshundklubben. Läs mer om medlemskap och medlemsavgifter.

OBS! Även om en kurs är fullbokad så går det bra att göra en intresseanmälan. Vi startar upp nya kurser löpande när det finns tillräckligt många anmälda.

Ett alternativ till att gå kurs kan vara våra trevliga träningsgrupper,
läs mer om våra träningsgrupper.

Medlem i VBK och Svenska Brukshundsklubben

I medlemsavgiften ingår en förbundsavgift (SBK) och en lokal avgift VBK). Båda avgifterna betalas samtidigt.

Förbundsavgiften är 400 kronor per år inom Sverige. Den lokala avgiften går till lokalklubben eller rasklubben. Avgiftens storlek varierar mellan klubbarna.

Medlemsavgiften inkluderar försäkring personolycksfall, medlemstidningen Brukshunden, rabatt på hundförsäkring m.m. Läs mer om https://brukshundklubben.se/om-oss/medlem/medlemsförmåner på SBK.

Utbildningar SBK 

Läs mer om SBK’s utbildningar på sidan Utbildning & aktivitet. Här finns utbildningar för funktionärer, avtalsinstruktörer och lärare mm. Här hittar du också Hundägarpodden och utbildningsfilmer

Agility träning, hund i tunnel