Allt om klubben

Om Veberöds Brukshundsklubb

Veberöds brukshundklubb är belägen på Skogskattvägen 10 i Veberöd. Här huserar vi över klubbstuga samt en inhängnad appellplan på 1,5 ha. Vi har även en inhängnad agilitybana. Klubben ligger i naturskönt område med möjlighet att promenera och rasta i anslutande skogsområde.

Vi är strax under 500 medlemmar och tränar allt inom bruks och lydnad samt agility och rallylydnad. Vi arrangerar även tävlingar och utställningar. Hos oss är alla välkomna oavsett vad för slags hund man har och vilka egna erfarenheter man har. Det finns plats för nybörjare och proffs, ung som gammal.

Välkommen att kontakta oss, du hittar länkar för mer information och kontakt information nedan, välkommen att kontakta oss!

Stadgar och dokument

Våra stadgar styrs utifrån Svenska Brukshundsklubben. Länk nedan till styrdokument på SBK’s hemsida. I mappen VBK dokument hittar du våra ekonomiska riktlinjer samt blanketter för utlägg och körersättning.
Dokument SBK:

Appellplanen, bokning och regler

Kurser, tävlingar, utställning och övriga bokningar av planen finns i klubbens bokningskalender. Kontakta styrelsen för frågor om bokning av appellplan och klubbstuga.

Rökning är förbjuden i klubbstugan och på appellplanen enligt de nya regler om rökfria utomhusmiljöer som trädde i kraft den 1 juli 2019. (läs mer på Folkhälsomyndigheten.se)
När klubben anordnar utställning och större tävlingar finns anvisad plats för rökning,

Hundrastning är förbjuden på appellplanen. Det finns mark och skog i anslutnings till klubbens område där det går utmärkt att rasta.

Klubbhuset

Det finns en ny projektor installerad i stora salen. Instruktionsmanual kan laddas ner här från Epson hemsida: Bruksanvisning Epson projektor (pdf)

Epsons hemsida: https://support.epson.net/setupnavi/?LG2=SV&OSC=MI&PINF=menu&MKN=EB-E10&GROUP=

Klubbhus Veberöds Brukshundsklubb