Framtiden 2016-07-22

Trots att sommaren verkligen står för dörren så vilar vi inte i Veberöds Brukshundklubb. Många frågor och funderingar har kommit till styrelsen i och med att vi inte längre kan vara kvar på vår gamla plan då en ny skola skall byggas på dess plats. Men nu börjar pusselbitarna falla på plats riktigt rejält och vi i styrelsen är glada att informera lite mer om framtiden. Vi kommer även att rapportera fortlöpande om utvecklingen.

 

Plan för klubben
Kvar på gamla planen hela hösten 2016
Flytt till nya planen våren 2017. Ny klubbstuga klar under hösten 2016.

 

Nya appellplanen
Vi har nytt kontrakt på 10 år från 2017 och vi får belysning som kommer att täcka hela planen

 

Stuga:
Ekonomi, vi har nu 500 000 kr till ny stuga genom:

  • Stipendium från Sparbanksstiftelsen Färs och Frosta 200 000 kr

  • Lån i banken 200 000 kr

  • Klubben skjuter till av egna medel (krav från banken), 100 000 kr

  • Vi har fått bygglov till stuga som består av bodar som fogas samman till en stuga.

 

Bodarna är upphandlade och klara och kommer att levereras under slutet av augusti månad. Vi har fått en en hel del företag att sponsra med olika saker till vår nya stuga. Ni kan se vilka de är under vår sida speciella sida som även kommer att följa arbetet från början till slut. http://vbkhund.se/ny-plan-och-stuga/

 

Om vi ska klara av att hålla budgeten behöver vi all hjälp som går att uppbringa. Det kan vara allt från att ordna inköp eller kanske fixa någon form av maskin och även delta själv med handkraft.
Den som känner för att hjälpa till kan kontakta Göran ingoran@hotmail.com, 073-085 02 37 som av styrelsen är utsedd att leda och koordinera arbetet för vår framtida plats.