Lite om årets utställning


Så var årets utställning på Veberöds Brukshundklubb avslutad. Vilket underbart väder vi hade. Jag vill tacka alla som var på plats och ställde hund och alla som kom och tittade. Så många underbara hundar och ägare jag träffat på under dagen. Det är en ren fröjd att vara på plats.

 

Jag vill tacka alla domare/ringsekreterare som gjorde det till en mycket, mycket trevlig utställning.

 

Jag vill även från klubbens sida rikta ETT STORT TACK till alla ni som hjälpt till före, under och efter utställningen. Jag har inte koll på alla som varit inblandade, men Ni vet själva vilka ni är. Ni har gjort en underbar insats för att utställningen skulle bli så bra som det bara gick att göra den. Stort tack än en gång till Er alla och för att Ni la ett antal ideella timmar för klubbens räkning.

 

Så vill jag även passa på att tacka alla fantastiska sponsorer som ställt upp med priser i mängder dagen till ära. Ni finns alla på vår sponsorsida på hemsidan. Tack även till säljare och utställare på plats. Även Ni bidrar till ett lyckat arrangemang. Jag hoppas att jag inte glömt någon.

 

Bilder och resultat kommer under veckan på hemsidan. Idag orkar jag helt enkelt inte börja lägga upp något. Zzzzzzzzzzzz. Tack alla.//Fredrik Lövgren på klubbens vägnar.