Föreläsningen med Bengt-Åke Bogren imorgon är inställd

Föreläsningen med Bengt-Åke Bogren imorgon lördag på klubben är inställt pga för få anmälningar 🙁 För utställningsintresserade finns dock möjlighet att anmäla till fördrag Anatomi och bedömningsteknik i Kristianstad den 26-27 november.

Kursen Anatomi och bedömningsteknik är för dig som har intresse av att lära mera om hundens anatomi och hur man bedömer hundens fördelar och ev. nackdelar. Kursen leds av B-Å Bogren som är erfaren pedagog och hunddomare. Dömer över hela världen och är aktiv uppfödare.

På lördagen är det teori om anatomin och genomgång av rasstandards samt prissättning och teknik. På söndagen är det praktisk bedömning där man går igenom några olika raser och får känna på hur det är att döma hundar!

Denna kurs är grundläggande för dig som också vill utbilda dig till domare. Utbildningsbevis och kursmaterial erhåller du och det ingår i priset.

Vi kommer att hålla till i Studiefrämjandet i Kristianstad. Inomhus på lördagen och utomhus på söndagen. Kostnaden för hela kursen är 1200 kronor och då ingår dokumentation, frukostfika, lunch och em. fika båda dagarna.

Du anmäler dig senast den 1 november genom att Swisha 500 kr. till 070 40 33 299 . Avgift som inte betalas åter om du hoppar av! Återbetalas om kursen måste ställas in.