6/3 Nytt om planen

Nya tider stundar för Veberöds Brukshundklubb

Som Ni vet kommer klubben att byta plats på Idalafältet. Vi kommer att flytta längre österut ut mot Linnéa Park. Det som dragit ut lite på det hela är att vi velat göra det så bra som möjligt för våra medlemmar.

Kontraktet för den nya appellplanen är nu undertecknat och Lunds kommun kommer inom kort att börja med iordningsställandet. Planen kommer att bli större än den gamla och precis som innan kommer den att vara inhägnad. Agilityplanen kommer likt tidigare få egen inhägnad inom området. Givetvis kommer det även att finnas belysning på planen så att man kan träna året runt.

Det gamla klubbhuset kommer vi att lämna så fort vi hunnit få nya byggnader på plats vid den nya appellplanen. Att behålla det gamla klubbhuset är inget alternativ då det ligger alltför långt ifrån planen.

Vi håller just nu på att undersöka lite olika lösningar för framtiden.

Gemensamt för dessa är dock att det kostar pengar. Pengar som vi inte i dagsläget inte har i den utsträckningen. Vi har sökt bidrag från olika ställen men tyvärr inte fått napp ännu. Så nu vänder vi oss till Er medlemmar om bidrag till nya klubblokaler. Inget bidrag är för litet.

Sätt gärna in en slant på vårt bankgiro, nr 5765-3891. Märk inbetalningen ”klubbstuga” så kommer pengarna garanterat att öronmärkas för detta ändamål.

Vi är en förening på 360 medlemmar och på ett eller annat sätt skall vi tillsammans, ro iland detta projekt . Vi i styrelsen är övertygande om att detta bara är fortsättningen mot nya tider för vår underbara klubb.

 //Styrelsen, Veberöds Brukshundklubb