Att gå kurs med sin hund

Veberöds BHK i samarbete med Studiefrämjandet

 

Veberöds Brukshundsklubb samarbetar sedan den 1/6 med Studiefrämjandet. Fr.o.m. nu kommer man anmäla sig via deras hemsida när man skall gå på kurs. För att komma till anmälningssidan. Gå in via kursstarter.

Att gå på kurs med sin hund är både stimulerande och lärorikt. Både för hunden och inte minst för dig som hundägare. Oavsett om du köpt valp eller har en lite äldre hund, finns det många saker att tänka på. Min hund skall bli en trevlig, social familjemedlem som kan delta i vårt dagliga liv, både i hemmet och ute i verkligheten. Det är då vi på brukshundklubben kan hjälpa till. 

För att få gå kurs måste man vara medlem i brukhundklubben. Läs mer om olika former av medlemskap och medlemsavgifter. Finns här.

Förutom att man blir försäkrad vid varje kurstillfälle finns det mängder av medlemsförmåner med bla. rabatt på försäkringar samt att man får medlemstidningen Brukshunden.

För att intresseanmäla till kurs som inte finns upplagd på hemsidan. Skicka ett mejl till utbildning@vbkhund.se.

Ange vilken typ av kurs du vill gå och vilken dag som önskas. Glöm inte att ange dina kontaktuppgifter. När det finns tillräckligt många intresseanmälningar för en kurs så startas den upp.

OBS! OBS! Även om en kurs är fullbokad så går det bra att intresseanmäla sig till kurser. Vi startar upp nya kurser löpande när det finns tillräckligt många anmälda.

Har du frågor angående olika typer av kurser så kolla på vår kontaktlista här. Kontakt

Kursbeskrivningar samt priser. Finns här.

Glöm inte heller att kolla in om det finns något för dig hos våra träningsgrupper. Finns här.

_asset